Vinsmagning med TimeOut

En tilfældig vinsmagning som vi fik tilmeldt os, og ingen forventninger havde til, viste sig at være en af de bedste oplevelser i Buenos Aires. Vi fik en flyer i en vinbutik, og Niels sendte dem en mail. Dagen efter startede vi vinsmagningen på restauranten Don Julio, som ligger lige på hjørnet tæt på hvor vi bor. En flot og frisk lyshåret pige modtog os, og da vi fandt ud at vi var de eneste 3 der var til smagningen, endte det bare ud med at blive rigtig hyggeligt. Smagningen var sat til at skulle vare 2 t og 15 min, vi skulle besøge 4 forskellige steder i Palermo, og smage 6 forskellige vine. Vi endte dog med at bruge knap 5 timer af den kønne piges tid istedet. Hun var så sød, imødekommende og interessant at høre på, og man må da håbe hun også nød vores selskab en smule siden det varede så længe. Vi lærte alle lidt nyt om argentinske vine, måden man smager og dufter til dem på, og tjekker om de er god kvalitet. Og så var vi også bare heldige at smage nogle nye gode vin, som vi kan tilføje til samlingen :)

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*