Calden del soho – stadig BA’s bedste restaurant

Efter 3 måneder i Buenos Aires prøver man naturligvis nogle forskellige restauranter, alt lige fra røde bøffer til lækre salater, og man vender også tilbage til nogen igen og igen. Det er sådan jeg har det med Calden. Efter at have vurderet på forskellige restauranter, bøffens kvalitet, mængde i forhold til hvad der er spiseligt, marinerede hvidløg, dessert, vin og tjenernes service, venlighed og humør, så vinder Calden altså gang på gang. Det kan ikke engang populære La Cabrera tage fra den.

Vi var der på vores sidste aftens i Buenos Aires, og vi fik som sædvanlig en fantastisk varm og smilende service, og dejlig mad. Anders gav sågar tjenerne en ‘krammer’ da vi skulle gå, så godt må det have været ;) Vi mødte også en gammel moviestar, som vi jo naturligvis ikke anede hvem var, men vi formåede da alligevel at få et billede af ham, samt hans autograf! Alt i alt en dejlig sidste aften i skønne Buenos Aires.

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*