A’manger

En lille skjult butik på hjørnet af Charcas og Malabia – A’manger – Alt godt til lækre tapas og sandwiches. Udover de sædvanlige butikker hvor man kan købe alverdens ost, skinke og pølse, så har A’manger altså lige spicet det op med et stort bord i midten hvor man bare kan blive fristet af små lækkerier. Alt lige fra oliven til små mozarella kugler svøbt i noget der mindede om sortfods skinke. Mums sir’ vi bare. Læs mere om den her, og se lækre billeder :)

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*