Mødet med tandlægen i Buenos Aires

Her var jeg, nok så glad for vores ny fitness center, glad for mad som sædvanlig.. og lige pludselig får jeg dundrende ondt i min visdomstand, så jeg ikke kunne nogen af delene :( rigtig træls! Efter to dages tandpine, en masse aspirinas, og min mund der ikke kunne åbne særlig meget, rådede Anders mig til at kontakte en tandlæge. Tro mig jeg var ikke særlig meget for det.

Tirsdag aften søgte jeg så alligevel efter en engelsk talende tandlæge på nettet, og fandt en som så god og troværdig ud. Dental Argentina. Dagen efter, onsdag morgen, skrev de til mig og kunne tilbyde en tid til eftersyn samme dag. Jeg var glad – og nervøs.

Anders og jeg tog en taxa derhen, og fandt klinikken som lå i Recoleta, ikke så langt fra hvor vi bor. Opgangen så dog lidt gammel og besynderlig ud, så jeg tænkte det var smartest at tage elevatoren, så vi var sikre på at komme det rette sted hen. Da jeg vil tage i elevator håndtaget og samtidig trykke på knappen, mærker jeg et voldsomt stød igennem hele kroppen, og jeg bryder ud i et hyl, og føler jeg flyver væk fra elevatoren. Det var lidt voldsomt, men jeg følte jeg var okay bagefter, dog en besynderlig start på mit møde med tandlægen. Efterfølgende tog vi trappen, og fandt det rigtige sted.

Tandlægen var en høj flot mørk ung mand, Dr. Gustavo A. Telo… det beroligede mig da en smule. Men da han efter at have undersøgt mig, og taget et røntgenbillede, sagde han ville fjerne min visdomstand, var jeg knap så tryg :( Anders var med inde i operationslokalet, det var jeg rigtig glad for, da han var god til at berolige mig. Selve bedøvelsen, udtrækningen af tanden, og smerten efterfølgende, er nok noget af det værste jeg nogensinde har prøvet! Jeg håber virkelig at resten af mine visdomstænder får lov til at blive.

Her lidt over et døgn efter indgrebet, har jeg det heldigvis noget bedre. Jeg fik en recept på en masse smertestillende, antibiotika og penicilin som jeg kunne hente på apoteket. Det har vist også hjulpet en del …og heldigvis har jeg styr på rejseforsikringen, så den del skulle også være dækket :)

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

1 kommentar til Mødet med tandlægen i Buenos Aires

  1. :) Hej Ida. Kunne ikke lade være med at grine lidt over den her historie. Jeg kunne virkelig forestille mig hvilket chok du må ha fået af den elevator, hehe… Godt du har det godt igen.! mvh Grip

     

    Martin Griepentrog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*