Colonia – en betagende skønhed

Jeg havde ikke nået at tænke så meget over det, eller forberede mig på mødet med Colonia, men nu ville jeg bestemt ikke have undværet det. En lille by i Uruguay, ud til vandet og med lilla syren farvede træer langs de ligeså smukke farvede gamle huse, og med brostensgader og palmer i en stor sammensmeltning. Jeg var forelsket!

…at der lige pludselig står en lille brun labrador hvalp på et fortorv, bundet til et hus, og ivrig efter at møde mennesker, gjorde kun oplevelsen en smule bedre. Anders kiggede på mig, mens jeg ligeså ivrigt “snakkede” med den lille hund. Han var godt klar over at en dobbeltgænger til denne smukke brune tæve ville blive min fremtidige hund :)

Et besøg på den hyggelige og charmerende restaurant “El santo” hvor ejeren kom og viste os menu kortet på en mellemstor tavle, og hvor roser og træfigurer gik i et med musikken og de gule gadelamper. Dette var også blot med til at gøre Colonia til et af de smukke steder i verden. På sin helt egen specielle måde.

This entry was posted in Buenos Aires, Colonia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*