Evinia – “vins i tapes”

Endelig fandt jeg den! den dejlige restaurant jeg har søgt og søgt efter på Google Maps, som vi besøgte sidst da jeg var i Barcelona. Jeg havde en idé om hvor den lå, men kunne overhovedet ikke huske hvad den hed. Og nu fandt jeg ud af, at jeg blot have kigget på det forkerte hjørne på Google Maps’ streetview. Og her er den så; Evinia – vins i tapes.

Jeg havde netop nævnt en af glæderne ved denne i mit sidste indlæg – nemlig tapas – og montaditos. Det er også dem der er på det nederste billede i det forrige indlæg. Små stykker flutes med alverdens lækker pålæg, tapenade mv. Mums.. en lækker lille snack til frokost eller lign.

 


This entry was posted in Barcelona. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*