Hvad snakker hundene om?

Jeg sidder i parken og slapper af og nyder solen. Har fundet ud af at jeg kan skrive indlæg til min blog på min tlf, uden jeg skal være på nettet på nettet. Det er smart :)

Tilbage til parken… jeg sidder her omringet af måske 100 hunde. Det er dogwalkerne der er i parken, og enten har bundet hundene til et træ, sluppet dem helt løs, eller lukket dem ind i hundegården. For sådan en er der selvfølgelig i denne type park. Halvdelen af dem står og bjæffer i kor, så man kan måske forestille sig at der er lidt larm ;) …men jeg synes jo bare det er hyggeligt. Det eneste jeg undrer mig over er bare, hvad snakker de om? De gør jo ikke bare for at gø. Og hvorfor virker det som om de er så ivrige efter at snakke med de hunde der står ovre ved det andet træ, fremfor dem der står lige omkring dem?

Ja, der er nok meget jeg kan lære om hunde endnu. Jeg ved bare at jeg synes de er vidunderlige, og at jeg glæder mig utrolig meget til at skulle have en selv. Så må jeg tage den med til Buenos Aires så den kan komme ned og lege med alle de andre hunde :)

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*