Olsen (..eller Ølsen)

Så har vi også været på den skandinaviske smarte cafe/restaurant Olsen som står beskrevet i alle rejsebøger. Menge og jeg var her også for 4 år siden og få “champagne brunch”. Jeg mindedes også svagt fra dengang at man egentlig helst skulle have en reservation.. og rigtigt nok. Vi kom derfor til at sidde i de meget komfortable sofaer, men knap så praktiske når man rent faktisk skal spise et måltid mad. Vores intention var at komme til Brunch, men vi var desværre for sent på den, så det blev frokost istedet. Det var også rigtig lækkert. Og nu har vi også bestilt bord til Brunch på næste søndag :)

Lige i forhold til titlen.. I alle rejsebøger står restauranten beskrevet som Olsen, men når man så kommer derhen hedder den rent faktisk Ølsen. Det er jo noget der ikke rigtig giver mening i forhold til Olsen, et almindeligt dansk efternavn. Tror bare de har skiftet det til et ‘Ø’ for at være lidt smarte, og fordi det gør det ekstra Skandinavisk da de fleste ikke kender dette bogstav.

This entry was posted in Buenos Aires. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*