Azafrán – den bedste restaurant i Mendoza

Lørdag aften d. 15. oktober ankom vi til Mendoza i Argentina. Vinenes by. Efter at have indlogeret os på det bedste hostel i Mendoza – Hostel Lao – foreslog den søde værtinde Celeste en restaurant vi kunne tage på. Og hende var vi efterfølgende evigt taknemmelig :) Den dejligste og hyggeligste restaurant, i slutningen af Mendozas hovedgade – efter alle de dårlige turist restauranter. Her kunne vi få et anstændigt måltid bestående af svinemørbrad (for en gangs skyld) og med Malbec og blåbær sauce, samt andet lækkert garniture. Til sådan et lækkert måltid måtte vi også have en god flaske vin, men der var ikke så meget at finde på vinkortet. Det var såmænd fordi man skulle ind i deres vinkælder/rum og vælge en vin fra hylden med hjælp fra sommelieren. Det var nu også meget fancy :)

Vores sidste dag i Mendoza besluttede vi os også for at nyde frokosten her, og det fortrød vi bestemt heller ikke :p

 

This entry was posted in Buenos Aires, Mendoza. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*