Andesbjerge og grænsekontrol

Torsdag eftermiddag d. 13. oktober, tog vi turen gennem Argentina med bus, over mod Chile, for at køre igennem de storslåede Andesbjerge. Og man må sige de levede op til vores forventninger, med sne på toppene og det hele. Det var rigtig smukt. Desværre gjorde sneen på toppene åbenbart også at der var en stor snestorm i Andesbjergene, så vi endte med at sidde og vente i 4 timer, før vi kunne krydse bjergene. Da vi endelig kom til den chilenske grænse var der lang kø af busser, lastbiler mv. og vi måtte vente yderligere 6 timer …og så hjalp det selvfølgelig heller ikke at Anders forsøgte at smule tomater med over grænsen, he he.. det må man altså ikke ;) Han slap heldigvis med en løftet pegefinger.

This entry was posted in Buenos Aires, Santiago de Chile. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kopier denne kode: *

Skriv eller indsæt koden her: *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*